Denken jullie nog aan de ETFs?

 • Berichtcategorie:Beleggen

Een paar weken geleden schreef ik erover: de consultatie van de Europese Commissie. De evaluatie van de regelgeving waardoor we geen toegang meer hebben tot een aantal favoriete Amerikaanse ETFs. Je kunt nog een paar dagen meedoen. Niet vergeten hè!

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. uitklokken

  Kortste blogpost ooit 🙂

  1. Geldnerd

   Nee hoor! Dat was deze.

 2. LL

  Bedankt voor het ten strijde trekken en de reminder. My god 94 vragen de uitgebreide. Mijn respect heb je! Heb de korte gedaan om toch even steentje bij te dragen :-).

 3. Nik

  Alleen het inloggen, c.q. het maken van een account weten ze bij de EU moeilijk te maken. Wat een geklungel.

  1. Nik

   Het wordt nog gekker. Nadat ik aangaf de korte vragenlijst te willen invullen werd ik vervolgens bedankt voor mijn antwoorden en eruit gegooid. Opnieuw ingelogd. ‘De vragenlijst is al beantwoord.’ Vreemd, want ik heb geen vraag gezien.

 4. Nico

  Ik heb hem ingevuld. Dank voor je tip. Hopelijk gebeurt er iets mee inderdaad, want MiFID II heeft voor ons als particuliere beleggers weinig goeds gebracht.

  1. Gerben

   Fondsen moeten nu door MiFID interne transactiekosten vermelden sinds begin 2018. Dat helpt iig om de kosten duidelijker te krijgen dan eerst omdat deze kosten niet in de TER zitten. Dat is het enige goeds wat ik zie 😉

   Maar heb hem ook ingevuld hoor. Zou de Amerikaanse ETF’s graag terug willen.

Reageren is niet mogelijk.