Disclaimer en Copyright

Alle downloads op deze pagina worden ‘As-Is’ aangeboden. De spreadsheets zijn gebouwd en getest met Microsoft Excel 2013 en Excel365 op Windows 8.1 en Windows 10. Microsoft, Microsoft Windows en Microsoft Excel zijn handelsmerken en eigendom van Microsoft Corporation.

De Visual Basic code in de spreadsheets op deze downloadpagina is ontwikkeld door Geldnerd. De eigenaar van Geldnerd.nl behoudt zich het recht voor om te worden geïdentificeerd als de maker van de spreadsheets en de Visual Basic code. De Visual Basic code wordt door mij beschikbaar gesteld onder de voorwaarden van de GNU Lesser General Public License.

Door hier een bestand te downloaden geef je aan dat je akkoord bent met bovenstaande Disclaimers en Copyright, en met mijn Disclaimerpagina. Let op: dit zijn Excel bestanden met Visual Basic macro’s. Er is een kans dat jouw virusscanner dat geen goed idee vindt. Ik heb het bestand getest op virussen en veilig bevonden voordat ik het plaatste, maar kan uiteraard geen garanties geven. Ik ben niet aansprakelijk voor enige schade die het gevolg is van het gebruik van mijn spreadsheets.

Ondersteuning

Helaas kan ik geen ondersteuning bieden bij het gebruik en aanpassen van deze spreadsheets. Voor al je vragen verwijs ik graag door naar de Excel en Visual Basic fora van Stackoverflow.com. Je mag vragen of suggesties uiteraard aan mij mailen via het Contactformulier. Maar ik kan geen reactietermijn garanderen.

Financiële Administratie

Lees voor het downloaden eerst dit bericht en dit bericht, en ook dit bericht. Download mijn Financiële Administratie.

Huidige versie: 20200904 – ING heeft alweer z’n bestandsformat veranderd. Gek word ik ervan….

Vorige versie: 20200615 – Vernieuwde versie met CSV import voor BNP Paribas Bank (naast KNAB, ABN AMRO, ING, SNS en Rabobank), ook aangepast voor nieuwe CSV-bestand ING.

Beleggingsadministratie

Lees voor het downloaden eerst dit bericht. Download mijn Beleggingsadministratie.

Huidige versie 202004 (inclusief De Giro import en migratietools)

NB: Soms krijg je een foutmelding bij het openen van het tabblad “Actual”. De foutmelding is : “Can’t open PivotTable source file [Naam v/d Excel]Portfolio’. Dat kun je oplossen door op de Pivot Table te gaan staan, en via het ‘Analyze’ menu, te kiezen voor ‘Change Data Source’, en het pad te verwijderen, zodat alleen nog ‘Portfolio!$A:$W’ overblijft. Excel schijnt dit gedrag vaker te vertonen als een XLS gedownload wordt en in een ander pad (lokaal) wordt gezet.

Liquiditeitsoverzicht

Lees voor het downloaden eerst dit bericht. Download mijn Liquiditeitsoverzicht.

Hypotheekspreadsheet

Lees voor het downloaden eerst dit bericht. Download mijn Hypotheekoverzicht.

FIRE Calculator voor loonslaven

Lees voor het downloaden eerst dit bericht over versie 1.1, en ook dit bericht over versie 2.0. Nieuwe functionaliteit in versie 3.0.1. Download mijn FIRE Calculator voor Loonslaven v3.0.1.