Disclaimer en Copyright
Alle downloads op deze pagina worden ‘As-Is’ aangeboden. De spreadsheets zijn gebouwd en getest met Microsoft Excel 2013 op Windows 8.1 en Windows 10. Microsoft, Microsoft Windows en Microsoft Excel zijn handelsmerken en eigendom van Microsoft Corporation.

De Visual Basic code in de spreadsheets op deze downloadpagina is ontwikkeld door Geldnerd. De eigenaar van Geldnerd.nl behoudt zich het recht voor om te worden geïdentificeerd als de maker van de spreadsheets en de Visual Basic code. De Visual Basic code wordt door mij beschikbaar gesteld onder de voorwaarden van de GNU Lesser General Public License.

Door hier een bestand te downloaden geef je aan dat je akkoord bent met bovenstaande Disclaimers en Copyright, en met mijn Disclaimerpagina. Let op: dit zijn Excel bestanden met Visual Basic macro’s. Er is een kans dat jouw virusscanner dat geen goed idee vindt. Ik heb het bestand getest op virussen en veilig bevonden voordat ik het plaatste maar kan uiteraard geen garanties geven.

Ondersteuning

Helaas kan ik geen ondersteuning bieden bij het gebruik en aanpassen van deze spreadsheets. Voor al je vragen verwijs ik graag door naar de Excel en Visual Basic fora van Stackoverflow.com. Je mag vragen of suggesties uiteraard aan mij mailen via het Contactformulier. Maar ik kan geen reactietermijn garanderen.

Financiële Administratie

Lees voor het downloaden eerst dit bericht en dit bericht. Download mijn Financiële Administratie.

Huidige versie 20170120 – foutje in RaboImport macro hersteld

Beleggingsadministratie

Lees voor het downloaden eerst dit bericht. Download mijn Beleggingsadministratie.

Huidige versie 20170506 – Verbeterde versie van de Fund-pagina met een grafiek die zowel Koers als Waarde weergeeft. Daarnaast verbeterde Draaitabel waardoor het bestand een stuk kleiner is geworden. Diverse kleine foutjes hersteld.

Liquiditeitsoverzicht

Lees voor het downloaden eerst dit bericht. Download mijn Liquiditeitsoverzicht.