Vakantietijd

Het is alweer een tijdje geleden. Vorig jaar heb ik braaf zoveel mogelijk vakantiedagen opgenomen. Maar we zijn niet elke keer weg geweest. Zo hebben we in september onze vakantie gebruikt om onze tuin aan te leggen.

Dit jaar hebben Vriendin en ik nog nauwelijks vakantiedagen opgenomen. Drukke projecten, en zelf ben ik ook nog aan een opleiding begonnen. Die is erg leuk, maar kost wel de nodige tijd. Maar nu is het zover, we hebben vakantie. We hebben er zin in, maar hebben nog niet eens besloten wat we gaan doen.

Waarschijnlijk wordt het wel even een paar weken stil op deze plek. Alhoewel, ik heb veel blogideetjes staan, maar nog te weinig tijd genomen om ze uit te werken. Dus wie weet…

En vergeet in mijn afwezigheid niet om de petitie van Beleggers Belangen te tekenen. Want dan is er misschien een kans dat we ‘onze’ favoriete ETFs terugkrijgen!

Wanneer ga jij op vakantie?

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. NietTot71

  Lekker zeg. Fijne vakantie. Wij hebben in juni vakantie. Nog even geduld uitoefenen voor ons dus.
  Petitie is getekend trouwens.

 2. dertigermetkids

  Wij hebben schoolgaande kinderen dus afhankelijk van de vakanties. Daarnaast ben ik zzper dus neem niet te veel vakantie (is nl onbetaald) 5 weken totaal dit jaar, 1 week meer dan normaal (3 zomer 1 rond kerst en nu ook rond de herfst omdat we dan 10 jr geregistreerd partnerschap hebben en 12,5 jr samen zijn) mn man heeft nog wel tig uren t t en vakantiedagen staan… Wordt uitbetalen denk ik en dat terwijl hij z’n overuren al 100% laat uitbetalen en slechts 35%gebruikt voor opbouw tvt

 3. E.

  Geniet van je vakantie.

 4. B at Fire The Boss

  Ik ga eind augustus pas op vakantie, duurt nog even dus! Maar misschien neem ik eind mei of begin juni een weekje vrij, als dat lukt met de projecten. Vakantietijd zat in elk geval!

Reacties zijn gesloten.