Petitie voor de ETFs

 • Berichtcategorie:Beleggen

De meeste mensen die hier komen, zullen ook wel meelezen bij Mr. FOB. Zo niet: ga je diep schamen! Hij schreef er gisteren over, maar het thema is belangrijk genoeg om op zoveel mogelijk blogs langs te komen. Beleggers Belangen is een petitie begonnen om Amerikaanse ETF’s weer beschikbaar te krijgen voor burgers uit de EU.

Wat mij betreft een prima initiatief. Ook ik heb de petitie ondertekend, en ik hoop dat zoveel mogelijk andere beleggers dat ook doen. Mijn eigen individuele stormloop is stukgelopen op de kasteelmuren van de bureaucratie bij de AFM. Misschien dat er naar Beleggers Belangen wel geluisterd wordt.

Ga jij de petitie ook tekenen?

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. MrPFP

  Gisteren getekend!
  Laat het op zoveel mogelijk blogs terugkomen inderdaad.

 2. HJ

  Ook getekend!

  Ik ben benieuwd.

  HJ

 3. d.metz

  Getekend. Ben benieuwd!

 4. B at Fire The Boss

  Inderdaad ook getekend! Ik hoop dat dit enig resultaat oplevert.

  Weet jij of er alternatieven zijn om toch aan VTI/VXUS te komen, behalve de route van opties? Zijn er al mensen die zich als “professioneel belegger” hebben aangemerkt bijvoorbeeld?

  1. Geldnerd

   Niet dat ik weet. Is ook een hoop administratief gedoe.

 5. E.

  Bij deze heb ik ze ondertekend.

Reageren is niet mogelijk.