Wegens vakantie….

 • Berichtcategorie:The HOT Life

Het is zaak om van het leven te blijven genieten terwijl ik op weg ben naar financiële onafhankelijkheid… En daarbij word ik geholpen door het grote aantal vakantiedagen dat je krijgt als 40-uur-per-week-werkende ambtenaar op een 36-uur-per-week-voltijds-contract. Dat maakt dat we regelmatig even vrij kunnen nemen. En ook nu is het weer zo ver. Geldnerd schrijft dus even niet!

Neem jij voldoende vakantie?

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Meneer 180FO

  Fijne vakantie Geldnerd. Geniet er van.

 2. Anna H.

  Geniet ervan!
  ik heb net wat daagjes bijgekocht!
  soms denk ik dat ik te onmisbaar ben om vrij te nemen…. tijd voor een realitycheck.

 3. Stella

  Ik werk in het onderwijs, daar neem je geen vakantie, daar krijg je het, of je het wil of niet! Vroeger had ik een kantoorbaan en dan koos ik zelf mijn vakantieweken en vrije dagen uit, dat vond ik een stuk fijner. Ik zit zelf niet zo te wachten op 6 weken zomervakantie, liever zou ik wat minder uren per week werken (42 uur = fulltime) en een paar weken vakantie inleveren om zo een 36-urige werkweek te creëren. Misschien dat dit in de toekomst ook nog wel eens gebeurd, maar voorlopig zit ik vast aan de schoolvakanties.

 4. Fijne vakantie!!!

  En ik denk het wel; ik neem ook regelmatig minivakanties doordeweek 😉 Maar dat is zeker ook wel anders geweest, dus leer ervan… 😉

 5. ria

  Fijne vakantie, helaas niet voor mij heb het nodig om te blijven werken op dit moment.

Reacties zijn gesloten.