Verhuisd…

Jullie hebben er niks van gemerkt, maar deze blogpost wordt geschreven op een andere plek. Niet meer vanuit mijn werkkamertje in Geldnerd City. Maar vanuit mijn werkkamertje in een tijdelijk gemeubileerd huisje in Elders. Het was mijn veertiende verhuizing in mijn leven, en de tiende sinds ik dertig jaar geleden echt op mijzelf ging wonen.

We zijn stilletjes verhuisd, met medeneming van het hoogst noodzakelijke. Dat was nog steeds een bestelbusje vol. Drie dozen meuk voor Hondje, koffers met onze kleren, een aantal dozen met dingen die we bij de hand willen houden en wat extra keukeninventaris. Als ik nu naar buiten kijk is het uitzicht al een stuk prettiger dan in Geldnerd City, met water en watervogels. En dit is nog maar het begin…

Voor ons is deze manier van verhuizen niet nieuw. Toen we naar en van het Verre Warme Land verhuisden, hebben we ook tijdelijk en gemeubileerd gewoond. Eigenlijk bevalt mij dat wel. Een verzameling grote levensgebeurtenissen (verhuizen en nieuwe banen) wordt ermee in kleinere en dus beter beheersbare stukjes geknipt. Minder stress.

Geldnerd HQ staat eenzaam, leeg en gemeubileerd in Geldnerd City, na zeven jaar lang ons huis en ons thuis geweest te zijn. De makelaar en potentiële kopers zijn nu reguliere bezoekers. Onze schoonmaakster houdt een oogje in het zeil. Hopelijk vinden we snel een koper die de exorbitant hoge, door de makelaar geadviseerde verkoopprijs wil en kan betalen.

Het jaar tweeduizend vier en twintig en onze volgende levensfase zijn nu echt begonnen.

Hoe vaak ben jij al verhuisd in jouw leven?

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Inkoopadviseur Publiek

  3x. En eerlijk gezegd vind ik verhuizen geen pretje. Het is een hoop gedoe en is vaak best kostbaar. Zeker als het interregionaal wordt, laat staan internationaal. Ik denk dat ik nog maximaal 1, hooguit 2x ga verhuizen. Nu wonen we nog Midden in het land, maar willen nog naar het Noorden.

 2. Annette

  Leuk toch! Kun je af en toe nog even op vakantie terug in Geldnerd city

 3. Pasja

  Goedemorgen

  Ha fijn dat nu concreet wordt. Veel woonplezier in jullie nieuwe woonomgeving.

 4. Marianne

  Fijn! Dat is alvast weer een stap. Ik ben vroeger 7 keer verhuisd. De 8e keer was naar waar we nu al bijna 24 jaar wonen.

 5. Maurits

  14x tot nu toe verhuisd, waarvan 13x vanaf mijn 18e… nu huis gekocht en als dat klaar is wordt dat hopelijk de laatste keer dat we verhuizen de komende 10 jaar.

 6. Mr. Groeigeld

  Je bedoelt een exorbitant hoge, door de makelaar geadviseerde verkoopprijs waar nog eens flink op wordt overboden? Je hebt het nl net te koop gezet op een moment waarop de huizenmarkt weer in de lift zit.

  1. Geldnerd

   Ik probeer niet op zaken vooruit te lopen. Zou al zeer tevreden zijn met iets in de buurt van de vraagprijs. Maar al iemand een hoger bedrag zou bieden zeggen we natuurlijk geen nee.

 7. Rutger

  Veel plezier in Elders. Ben benieuwd wat je ervan vindt.

 8. KoffieDigitalix

  10 keer… De laatste keer is al weer twaalf jaar geleden.

 9. Jeroen

  Is je website hosting ook verhuisd naar Elders?

  Ben 1x verhuisd en voorlopig houden we dat zo 😉

Reacties zijn gesloten.