Wat ik kocht op Black Friday

 • Berichtcategorie:Minimalisme

Niks. Helemaal niks heb ik gekocht.

En daarmee dus ook geen kortingen binnengesleept. Maar wel het geld gewoon op mijn bankrekening gehouden.

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Wilson

  🙂

 2. Bankspaarder

  Haha kort maar krachtig. Voor mij geldt overigens hetzelfde al was dat, eerlijk is eerlijk, ook noodgedwongen. Ik was niet fit maar anders had ik mogelijk een stel wandelschoenen gekocht die 50% afgeprijsd waren. Had ik ook nog wel een aardige besteding van mijn geld gevonden trouwens..

 3. Audrey

  Haha! Ik kocht dingen die toch al op mijn lijstje stonden en die ik nu met korting kon scoren. Maar er zijn ook genoeg Black Fridays waarop ik niks heb gekocht omdat er niks op mijn wishlist stond.

 4. Mr.FightToFIRE

  Hahaha, goed punt. Dit jaar heeft mijn vrouw wat dingen gekocht. Ze had een nieuw paar schoenen nodig (haar oude zijn kapot). Ik ga op deze Cyber Monday ook nog een nieuwe headset kopen.

 5. Erik

  Wow, 100% korting is een goede deal!

 6. Joris

  Hier alleen een huishoudelijk apparaat vervangen. De oude is een aantal weken geleden defect gegaan. Bewust gewacht tot Black Friday en 5% korting gekregen. De korting viel me (in relatieve en absolute zin) nogal tegen, helaas.

 7. Marcel

  Voor mij was het alleen een black friday op de beurs, maar dat is ook alweer redelijk gecorrigeerd gelukkig. En ook daar heb ik niets gekocht of verkocht.

 8. Leesgraag

  Zo win ik elke maand “eigen geld” in de loterij door niet mee te spelen.

  1. Geldnerd

   Kijk, dat lukt mij dan weer niet elke maand….

 9. wt

  Goed bezig, ik heb ook Buy Nothing Day gevierd.

Reageren is niet mogelijk.