Vakantie?

 • Berichtcategorie:The HOT Life

Na het gekke voorjaar is het ook een gekke zomer. De wereldkaart lijkt wel een stoplicht, met landen die van geel naar oranje naar rood springen en andersom. Op groen springt helemaal niets. Geldnerd en Vriendin willen ook nog op vakantie, maar we weten nog niet of, hoe en waarheen we zullen (kunnen) gaan.

Na de drukte van het afgelopen halfjaar, met de corona-quarantaine en het wisselen van baan, is het wel goed om even rust te nemen. De komende twee weken zullen er hier dus geen nieuwe blogjes verschijnen. Geldnerd neemt een korte blogpauze. Maar wees gerust, er staan al weer de nodige nieuwe berichtjes klaar!

Neem jij ook een vakantie of een pauze?

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Erik Bakker

  maandje geleden vakantie gehad van een week. we zijn naar ijsland gegaan (hadden dat al in november geregeld) veilig land, weinig last gehad van corona en op maar een paar uur vliegen.

  ..en we waren bekend met ijsland. we komen er regelmatig dus zo gek was de keuze niet 🙂

  vliegen moest met mondkapje op (maar het was niet druk dus dat was ook wel fijn) en bij aankomst krijg je ter plekke een corona/covid-19 test met uitslag.

  prachtige tijd gehad 🙂

 2. Joost @indefruitboomgaard.nl

  Heel herkenbaar! Ik zit momenteel midden in m’n pauze van reageren op blogs

  1. Geldnerd

   En die duurt? Vijf minuten? ?

 3. Jeroen

  Jazeker genieten we van een vakantie.

  Na een zeer druk voorjaar zijn we er ook hard aan toe!

  We genieten nu op de camping (met privé sanitair) van het mooie weer en mooie omgeving in ons eigen land waar we normaal nooit komen, Friesland en Groningen.

 4. Bon

  Fijne blogvakantie en tot over twee weken.

 5. Luxe of Zuinig

  Fijne vakantie Geldnerd. Even een paar weekjes rust doen zeker goed! Ook al is het thuis!
  Zelf moet ik zeggen dat we niet zijn weggeweest en ik ook nog geen vrij heb gehad. Komt wel met de herfstvakantie of desnoods met de kerst. Het thuis zijn bevalt me dusdanig goed dat ik nog fris en fruitig ben voor de laatste eindspurt naar het einde van het jaar.

  Enjoy en tot over 2 weken!

 6. DeBudgetman.nl

  We zijn zelf ook met vakantie. En vanuit Frankrijk zagen we Zuid-Holland oranje kleuren. Volgens de Belgische overheid ben ik hier veiliger dan thuis, dus blijven we nog maar even weg.
  Fijne vakantie!

 7. L.

  Dag Geldnerd,

  Vakantie thuis plus eind september een weekendje naar Ameland. We blijven dus zeker in Nederland. Nu wonen wij heel ruim op het platteland, in the middle of nowhere, en dat bevalt al járen heel goed. Zeker met het thuiswerken, ruimte genoeg en we kunnen lekker buiten een kopje thee drinken. De postbode is een van de weinige bezoekers. Zodra dat busje voorbij komt (alleen bestemmingsverkeer komt hiero) loopt een van ons naar de brievenbus aan de straat.

  Sinds corona laten we onze boodschappen bezorgen, dat kan sinds dit jaar 🙂

  Eenzaam? Neu, thuis werken via internet, bellen met collega’s, gezellig aan de koffie met manlief. Ik moet echt bekennen dat ik het heerlijk vind. De reistijden van uren per dag zijn verleden tijd.

  We voelen ons heel veilig hier. Genieten van de omgeving, dus vakantie? Ja, lekker thuis…
  Boeken lezen, genieten in de tuin met een kopje koffie of wijntje. Een soort Chateau Meiland maar dan in Nederland. Nee, geen kasteel maar een oud woonboerderijtje. Sinds een paar jaar hebben we daadwerkelijk riolering 😉 Internet is er ook op vakantie-snelheid.
  We nemen samen een weekje vakantie en werken daarna lekker door, thuis, samen.
  Ik merk dat ik tot rust kom en dit de kwaliteit van mijn werk heel goed doet. Het gehaaste is eraf, de focus is verhoogd het werkplezier weer terug. Heerlijk.

  Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt, geniet ervan, het is je gegund.

  Hartelijke groet, L.

Reageren is niet mogelijk.