Kerstmis 2019

Geldnerd wenst iedereen mooie Kerstdagen toe!

Het was een mooi jaar. Actie ondernemen op mijn gewicht en mijn conditie was absoluut een hoogtepunt, net als de operatie van mijn kaak. Het was ook een mooi blogjaar, mijn vierde jaar als blogger. Ik kan weer tevreden terugkijken.

Ga jij nog iets bijzonders doen deze Kerst?

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Rose

  Mooie afsluiter van je jaar met mooie acties zo te lezen, vooral ook dat je het zelf inzet.
  Wij zitten deze kerstdagen in een huis waar we oppassen op 1 honden en 2 katten, via TrustedHouseSitters in Hoofddorp. 5 dagen wat voor ons een uitkomst biedt om niet in onze woning te zitten waar we in de 2e wk van de badkamer renovatie zitten. Een mooie win-win. De woning en de huisdieren bevalt ons prima, het is een AirBnB plus plus plus. De eigenaren hebben zelfs eten achtergelaten.

  Fijne dagen en op naar weer een mooi creatief en inspirerend jaar. Op dat we allen genieten onderweg naar FIRE, want het nu is het mooist en FIRE is bijkomstig voordeel. Het heeft ons in ieder geval veel beleving en bevrediging gegeven.

 2. Fijne kerst!! Wij hebben drie familiediners op de planning staan en ik hoop verder ook gewoon nog wat rust te hebben. Vind dit altijd een lekkere periode om vooral NIET mee te gaan in de drukte van iedereen om je heen 🙂

 3. HJ

  Fijne feestdagen Geldnerd.
  Gefeliciteerd met je behaalde doelen en dank voor je leuke en inspirerende blogs!

 4. Nicole Orriëns

  Ik heb al mijn kinderen thuis met Kerst, en dat is al bijzonder van zichzelf : )
  Jij ook goede dagen gewenst!

 5. T

  Fijne kerstdagen! En bedankt voor je blog!

 6. Marianne

  Beide zonen zijn thuis dat vind ik al heerlijk. Er gaat gekokkereld worden met mijn schoonzusje, altijd gezellig. Verder rustig aan.
  Heel gezellige kerstdagen gewenst en een mooi nieuw jaar.

 7. Mr. Groeigeld

  Mooi om te lezen dat je als geldnerd vooral persoonlijke zaken als hoogtepunten hebt staan.

  Hier vooral gezin en familie met kerst.
  Fijne feestdagen!

 8. Stella

  Hoi Geldnerd, jullie ook fijne dagen gewenst vanuit zonnig en warm Zuid Spanje, waar kerstmis geheel en al onopgemerkt blijft door ons! Heerlijk! Tripjes door de bergen, lekker eten, boekje bij de open haard, laptopje op schoot met een wijntje erbij! Gezond 2020 ook!

 9. Uitklokken

  Fijne kerstdagen, geldnerd. Wij gaan vooral veel wandelingen maken, nu is de tijd om uit te waaien en tot rust te komen.

Reacties zijn gesloten.