Breek me de bek niet open…

 • Berichtcategorie:The HOT Life

De komende maanden moet ik dit gezegde heel letterlijk nemen. Deze ochtend word/ben (afhankelijk van wanneer je dit leest) ik geopereerd. Ik heb er als een berg tegenop gezien. Terwijl ik dit schrijf, de avond ervoor, hoop ik dat het allemaal mee zal vallen.

En ik ben tegelijkertijd heel opgelucht dat het nu eindelijk gebeurt. Al jarenlang weet ik dat er nodig iets moet gebeuren in mijn mond. Al jarenlang ben ik heel voorzichtig met wat ik eet en hoe ik eet. Zomaar in een appel bijten? Een hard broodje? Vergeet het maar. Dat zal nog 6 tot 9 maanden zo blijven, terwijl het bot en het tandvlees moeten herstellen van de operatie. Maar daarna kan dat allemaal wel weer.

En ja, het is een hoop geld. Maar die heb ik, die heb ik deels zelfs met dit doel gespaard. En die geef ik hier dus graag aan uit. Sparen is zinloos als je geen doelen hebt om het uiteindelijk aan uit te geven. En dit is voor mij één van die doelen.

En nu is het tijd om de pilletjes in te nemen die mij gaan ‘voor-verdoven’. Tijd dus om op ‘Inplannen’ te klikken. Voordat ik onsamenhangende taal uit ga slaan.

Zie jij wel eens ergens tegenop?

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Anna H.

  Sterkte en voorspoedig herstel gewenst!
  Anna H.

 2. Bon

  Heel veel sterkte en beterschap toegewenst. Ik hoop voor je dat allemaal het meevalt en dat je achteraf niet te veel pijn hebt.

 3. Tom

  Tegen dit soort operaties zou ik ook opzien! Ik heb straks een vergadering over een lastig onderwerp. Daar kijk ik ook best tegenop…

  Ik duim voor je!

 4. r

  sterkte de komende periode.
  en op jouw vraag terug te komen….zeker:
  ook ik moet voor implantaten nadat er 3 kiezen getrokken zijn.
  Echter is net de foto gemaakt en mijn kaakbot is dik en breed genoeg en hoef dus geen operatie, maar enkel 2 implantaten met daaropo een brug.
  Dit gaat in januari gebeuren.
  Ook een boel geld, maar heb het er ook voor over. (in eerdere blogs al gereageerd en doordat er minder ingreep nodig is, is bij mij de “schade” ongeveer 4000.

 5. Sterkte!
  Hopelijk hoefde je niet te lang te wachten en heb je alles nu wel zo’n beetje achter de kiezen…. 😛

  1. Overgeldzaken.com

   Haha of hij zit nog met lange tanden te wachten.

   Sterkte! Hoop dat alles goed is gegaan.

 6. Hoop dat het goed gegaan is (als je dit leest, zal het al wel gebeurd zijn). Sterkte met het herstel!

 7. Audrey

  Sterkte met het herstel! Ik hoop dat het meevalt.

 8. Marianne

  Heel veel sterkte. Hopelijk valt het een beetje mee en herstel je voorspoedig.

 9. Stella

  Hi Geldnerd, had in een eerder commentaar niet door dat je ook voor botopbouw in aanmerking kwam, dan is het een ander soort ingreep dan ik tot nu toe heb gehad voor mijn implantaten, en nu snap ik waarom je niet meteen weer kan sporten. Ik hoop dat het meeviel vandaag! Nu maar zorgen dat je voldoende pijnstilling neemt en snel herstelt. Sterkte!

 10. HJ

  Lees je blogje nu pas. Hoop van harte dat het (relatief) mee is gevallen.
  Heel veel sterkte met herstellen!

Reacties zijn gesloten.