En toen…

… Was de inspiratie even op. Een hele tijd geleden schreef ik al dat ik van mezelf niet meer hoef te houden aan mijn schema van twee keer per week een blogpost. En prompt begon daarna de inspiratie weer te stromen. En kwamen er dus gewoon, behoudens tijdens vakanties, twee keer per week stukjes. Tot vandaag. De voorraad is even op. Er staan wel heel veel blogposts in bewerking, maar ze zijn nog niet klaar en/of vragen nog nader onderzoek of denkwerk waar ik op dit moment even geen tijd voor kan maken of geen zin in heb.

Er komen dus echt wel weer stukjes aan. Maar vandaag even niet. Of toch wel. Dit stukje. Wat op zichzelf geen blogpost is maar een bericht over het niet verschijnen van een bericht. Eigenlijk een meta-bericht dus. En dat telt niet, vind ik.

Heb jij wel eens gebrek aan inspiratie?

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Geldnerd

   Zo lang was ik nou ook weer niet van plan! ?

 1. Stella

  Hoi Geldnerd, ik had het onlangs nog! Ben nog niet zo lang aan het bloggen en ineens wist ik niets meer te schrijven. Dat vond ik erg vervelend want ik had best al wat mensen die regelmatig een kijkje op mijn site kwamen nemen, en die wil ik niet kwijtraken. Ik ben dus weer begonnen. Het vinden van onderwerpen is niet lastig, het vrijmaken van tijd om te schrijven wel. Ik heb genoeg vrije tijd, maar wil dan ook wel eens een boek lezen of een serie kijken. Of websites lezen en voorzien van commentaar 😉 . Enfin.. ik gun je een pauze hoor, als je maar niet te lang stil blijft!! Groetjes!

 2. Tom

  Bij mij is het niet vaak bloggen niet echt een gebrek aan inspiratie, komt eerder door luiheid! Ik heb doordat ik voor mijn werk al dagelijks veel online bezig ben, vaak geen zin meer om iets te produceren ?

 3. Mr. Groeigeld

  Herkenbaar. Soms is het gewoon even op, klaar en heb je er geen zin in. Heb ik soms ook weleens. Dan helpt het als ik gewoon even niet zoveel ermee bezig ben en andere dingen ga doen.

Reageren is niet mogelijk.