@&#%$!! Microsoft

Als ik nog niet helemaal klaar was met Microsoft en Windows 10, dan ben ik het nu wel. Vanavond bij het opstarten begint mijn laptop, zonder mijn instemming te vragen, vrolijk aan een update. Die vervolgens nu al drie uur duurt. Waarna ik bij het opnieuw opstarten nog weer een half uur moet wachten. En mijn toetsenbord het niet meer doet. En ik wilde alleen maar even snel een mailtje versturen.

En dan vragen ze zich af hoe het komt dat mensen zo’n hekel aan Microsoft hebben?

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Chris

  Werkt VB nog niet op Apple of vind het de investering niet waard? 😉

  1. Geldnerd

   Geen Visual Basic op Apple inderdaad. En ik heb nog wat meer tijd nodig om mijn beleggingsspreadsheet om te bouwen naar LibreOffice. De administratiespreadsheets zijn inmiddels wel gemigreerd.

 2. VeggieMo

  Op mijn laptop kreeg ik de afgelopen maanden continu irritante meldingen over het gratis installeren van windows10. Moest je goed uitkijken, voor je het wist had je toestemming gegeven. Ik wilde het beslist niet. De laptop is niet zo heel nieuw meer en niet zo snel. Daarbij had ik gehoord over gedoe met privacy. Laat maar, dankjewel.
  Zoons wilden ook geen windows10. Ene zoon heeft ook een oudere laptop, andere zoon heeft het eea aan tekenprogramma’s op zijn PC en dan is het maar de vraag of die nog goed zouden werken. Alleen mijn man had er nog idee in en gelukkig had ie te weinig tijd om te installeren. Nu ik jouw verhaal lees, denk ik dat hij blij is dat hij geen update heeft gedaan.
  Die grappen waar jij over schrijft zou ie ook niet blij mee zijn, hij werkt veel op de PC.

 3. hypotheekweg

  Heb ik nog nooit last van gehad. Wel regelmatig dat ik de laptop alleen maar heb dichtgeklapt en de volgende dag merk dat hij opnieuw is opgestart en dat er dus waarschijnlijk een update heeft plaatsgevonden..

  Verder weinig problemen met Windows10 moet ik zeggen..

Reacties zijn gesloten.