Ik ben er weer…

Graag had ik jullie verteld over de succesvolle terugkeer van Healthnerd. Dat ik weer fluitend hardlooprondjes van 10 kilometer loop in minder dan 60 minuten. Dat ik terug ben op het niveau van de zomer van 2022.

Maar dat is niet zo.

Wat er dan wel terug is? Mijn longklachten. Ik pikte een griepje op dat hier rondgaat. Mijn weerstand bevindt zich nog ongeveer rond het vriespunt, immers. En binnen een paar dagen was ik weer aan het reutelen als een oude stoommachine die dringend aan vervanging toe is.

De hardloopschoenen staan dus alweer een weekje in de kast. De medicijnen zijn juist weer uit de kast gehaald en noodzakelijk om succesvol te kunnen slapen. De huisarts is bezocht, en de vervolgonderzoeken zijn weer ingepland. Maar daar moet ik nog wel even op wachten, het is druk op de longafdelingen van de ziekenhuizen. Er schijnt een pandemie te zijn (geweest) waar nog best veel mensen last van hebben. Of zoiets.

En ik? Ik BAAL.

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. wt

  Beste wensen voor de gezondheid! Een alternatief beeld van ziekte is een periodiek genezingsproces waarbij het lichaam zichzelf reinigt. Een tijd van kuchen, zweet en liggen en na een week of twee wordt het beter.

  1. Geldnerd

   Dan heb ik heel wat vervuiling opgedaan als ik al 10 maanden aan het reinigen ben….

   1. Marianne

    Dat is zeker Balen! Heel veel beterschap.

 2. Mr FOB

  Beterschap!

 3. marijke

  Beterschap! ik heb ook al weken een vervelend hoestje en het gevoel dat er wat vocht in de longen zit, en hoor dit meer om mij heen, inderdaad een rottig virusje wat er heerst.

 4. Erik

  Beterschap Meneer Nerd

  1. Pasja

   He wat vervelend weer, je blijft er wel in hangen zeg. Sterkte

 5. Jan

  Beterschap! Ik dacht ook dat ik weer een griepje of bronchitis had opgepikt. Bleek het toch covid te zijn. Oeps. Gelukkig snel weer overgegaan.

 6. Jeroen

  Beterschap opa GN

 7. C.

  Ai, wat vervelend. Beterschap!

 8. mevrouwniekje

  Beterschap, hoop dat je snel weer kan hardlopen, een leven zonder sport is niks aan vind ik! Ik las overigens in de NRC vandaag een stukje dat er weer meer coronavirusdeeltjes in het rioolwater zitten dan in mei en ook weer meer opnames in het ziekenhuis. En dan is er natuurlijk ook nog ‘gewone’ griep.

 9. Erik

  Dat is echt balen. Heel veel beterschap gewenst.

Reageren is niet mogelijk.