Opa Geldnerd in een podcast

Het lijkt allemaal erg high-tech hier met alle spreadsheets en gadgets, maar dat is het natuurlijk niet. Ik ben niet voor niets Opa Geldnerd. Ik doe nauwelijks aan social media, en al helemaal niet aan nieuwerwetse dingen als podcasten en vloggen. Ik ben meer een denker en een schrijver. Maar soms moet je wat nieuws proberen. Ontwikkeling begint aan de rand van je comfortzone en buiten de eigen bubbel kom je tot nieuwe inzichten.

Dus toen Bas van Fire The Boss en Arjan van Stoppen Voor Mijn Vijftigste me een tijdje geleden uitnodigden om te gast te zijn in hun Goed Met Geld podcast, heb ik daar ‘ja’ op gezegd. Dat is namelijk genoeg ‘eigen bubbel’, de mensen die FIRE en HOT nastreven en bewust met hun financiën bezig zijn, maar het is ook een generatiekloof. Opa Geldnerd en de millennials. Het was een erg leuk gesprek, en het is wat mij betreft dan ook een erg leuke aflevering geworden! Aanrader!

Nieuwsgierig? Inmiddels staat ‘ie online. Ga dus snel luisteren!

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Mr FireMe

  Het is echt een leuke podcast geworden, Opa GeldNerd! Ik heb hem vanmorgen tijdens het ontbijt en de rit naar het werk geluisterd. Een mooi open gesprek dat een leuk inkijkje gaf in jouw/jullie leven en hoe je bent gekomen waar je nu bent. Er zouden meer van dit soort podcasts moeten komen.

 2. Geld is tijd

  Leuk! Ik luister eigenlijk alleen interviews in de spaarzame momenten dat ik in de auto zit, voor de rest vind ik geschreven media fijner omdat ik dan het tempo zelf kan bepalen

 3. Conservatieve geldzaken

  Als liefhebber van de podcast en je blog heb ik genoten van deze aflevering.

 4. Greet

  Opa Geldnerd en de millennials….klinkt als een Suske&Wiske album!
  Leuk dat je even uit je bubbel stapte. Ik ga luisteren.

 5. R

  Was leuk om te luisteren.
  groet van een nog oudere dan jij 🙂

 6. Sandra

  Leuk gesprek en wat een fijne stem heb je!

 7. Anna H.

  Hallo Geldnerd,
  Wat leuk om te horen, de softe kant van Geldnerd :-).
  Veel herkenning (woekerpolis, your money or your life, enz). En regelmatig gegniffeld. Ik weet niet of de rest van de podcasts me aanstaat (ik val niet in de categorie ‘millennial’, meer in de “Tante” categorie) maar ik zal er eens een paar luisteren tijdens mijn woon-werkverkeer… Ik ben wel fan van ChooseFI sinds de meetup in januari, dus wie weet. Hij wordt aanbevolen door Geldnerd -LOL- dus dat zegt wel wat.

 8. Mr 180FO

  Hoi Geldnerd, Het interview afgelopen vrijdag geluisterd en heb enorm genoten. Mooi de wisselwerking tussen de millennials en Opa Geldnerd. Als 40 jarige heb ik er enorm van genoten. Via de podcast ook op jouw blog gekomen en ook al had ik er wel eens van gehoord heb ik nu besloten om weer eens wat vaker blogs te gaan lezen en dan begin ik met jouw blog..

  Bedankt voor het fijne interview en het delen van jouw inzichten en gedachten.

Reageren is niet mogelijk.