Kom jij ook naar een bijeenkomst?

Heb jij goede voornemens? Ik ook! En ik weet ook zeker dat ik ze niet allemaal vol ga houden… Maar er is er eentje die je volgens mij makkelijk vol kunt houden: meer aandacht besteden aan je financiën!

En als je dat toch wilt doen, kom dan eens naar een bijeenkomst van ‘onze club’. Dat zijn echt niet alleen maar bloggers, maar ook ‘gewone’ mensen die geïnteresseerd zijn in financieel bewuster leven, en binnen de (on)mogelijkheden van hun eigen situatie proberen om goed voor zichzelf, hun familie, en hun financiële toekomst te zorgen.

De eerstvolgende is op 26 januari in Haarlem, je kunt doorklikken voor meer informatie. Ik heb er geen commercieel belang bij, maar ik zou het leuk vinden als je komt! Zelf zal ik er zeker ook bij zijn. Ik ben tot op heden bij vrijwel alle bijeenkomsten geweest, en ik kom er altijd weer vandaan met nieuwe ideeën en inzichten, uit de presentaties of uit gesprekken die mij tot nadenken stemmen. Daarnaast is het ook gewoon erg gezellig, met mensen die ik al ken en ook altijd weer nieuwe mensen. We mogen het dan leuk vinden om over geld, beleggen, pensioen, en dat soort dingen te praten, maar we zijn verder niet vreemd.

Kom jij ook naar Haarlem?

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Team CF

  Wat Geldnerd zegt, kom allen naar Haarlem in 2019!

 2. Geld is tijd

  Hey geldnerd, ik vind de bijeenkomsten altijd erg gezellig, maar de onderwerpen zijn naar mijn mening iets teveel op winstbejag gericht. (ieder zijn meug zeggen we dan maar) Dus waarschijnlijk sla ik een keertje over.

  1. En heb ik dit keer speciaal voor jou dit keer een presentatie over passief bouwen! 😉

  2. Geldnerd

   Kom dan voor de gezelligheid! (En het passief bouwen…)

 3. Jan

  Ik zou dolgraag komen, maar ‘t is de dag van de Tomorrowland presales, dus deze keer zal het niet lukken.

Reageren is niet mogelijk.