Kijktip! Planet Finance

Regelmatig wordt Geldnerd gevraagd om iets onder de aandacht van zijn lezers te brengen. Daar ben ik zeer terughoudend in. Ik wil geen commerciële belangen bij mijn schrijfsels en houd graag mijn handen vrij om alles en iedereen de grond in te schrijven als ik dat graag wil. Deze website is er om mijn eigen financiële verhaal te documenteren en te delen met mijn lezers, in de hoop dat mensen er kennis en inspiratie uit kunnen halen.

Maar heel soms maak ik een uitzondering. Ik kreeg een mail van de marketing- en communicatie-afdeling van de VPRO. Maandag 16 januari start een documentaireserie van 6 afleveringen over particuliere beleggers. ‘Planet Finance‘ is de titel, te zien om 22.15 uur op NPO 2 en uiteraard ook online.

Op basis van de samenvattingen van de afleveringen verwacht ik dat er vooral gekeken wordt naar iets spectaculairdere en riskantere beleggingstactieken dan de oersaaie ‘maandelijks ETFjes kopen en vasthouden’ strategie van Geldnerd. Want over mijn strategie valt natuurlijk geen interessante televisie te maken. Maar toch kan het wel interessante en leerzame TV opleveren. Ik ben dus benieuwd en ga in elk geval naar de eerste aflevering kijken.

Kijk jij ook?

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Herminez

    Dank voor de tip. Ik ga kijken.

  2. Inkoper

    Jazeker, ik kwam het toevallig net ook tegen op LinkedIn. Ben wel benieuwd.

  3. Jos

    Dank, een andere tip is de Netflix docu Get Smart with money. Mr Money Mustache komt er ook nog even langs.

Reacties zijn gesloten.