Geldnerd is jarig!

Twee jaar alweer. Op 1 september 2015 schreef ik, vanuit het Verre Warme Land, mijn eerste blogbericht. Inmiddels zijn we 325 berichten verder. En tot mijn verbazing blijft het lezerspubliek groeien. Dankjewel allemaal, ik had nooit gedacht dat er zoveel mensen regelmatig langs zouden komen voor mijn schrijfsels.

Er is veel veranderd de afgelopen twee jaar. In blogland, met veel nieuwe bloggers. Binnenkort hebben we de 4e Belgisch – Nederlandse FIRE Meet-Up in Eindhoven. Ik verheug me er weer op, want de contacten en gesprekken zijn iedere keer weer heel waardevol! En ook bij mij persoonlijk gebeurde het nodige. Inmiddels zijn Vriendin, Hondje en ik alweer ruim een jaar terug uit het Verre Warme Land, en hebben we een huis gekocht.

Inspiratie blijft een bijzonder iets. Er zijn weken dat ik niets schrijf. Daar merken jullie weinig van, want er staat nog altijd wel een voorraadje stukjes klaar. En soms schrijf ik 5 stukjes in 2 dagen, en moet ik mijzelf beheersen om het niet allemaal meteen te plaatsen. Zo lang er inspiratie is, blijf ik doorgaan!

Vinden jullie het nog een beetje leuk hier?

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. BespaarBalans

  Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van jouw blog! Vooral zo doorgaan!

 2. Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan! Interessant om te lezen dat je heel veel blogjes al van tevoren hebt geschreven. Dat vind ik zelf nog wel eens lastig. Veel meer dan een week vooruit werken lukt eigenlijk niet.
  Ik kom in ieder geval nog met plezier en regelmaat terug op je blog:) Vooral zo doorgaan zou ik zeggen!

  1. Geldnerd

   Met mijn wisselende inspiratie kan ik niet anders, vind ik. Want ik hecht wel aan regelmatig plaatsen. Bijna OCD… Stukjes over actualiteiten fietsen er wel tussendoor, maar dan verplaats ik een minder ‘actualiteit-gebonden’ stukje naar achteren.

 3. hypotheekweg

  Van harte gefeliciteerd! Ik lees je blog graag en tot in Eindhoven..

 4. Team CF

  Van harte gefeliciteerd met je tweede blogversary. Nog twee weekjes en wij kunnen het ook zeggen 🙂
  Zeker al zin in Eindhoven, vandaag de definitieve locatie boeken! Hebben al 35 man/vrouw en de max wordt 40. Dus we zitten al bijna vol.

  1. Geldnerd

   Pfew… Dan ben ik blij dat ik me deze keer op tijd opgegeven heb!

  2. Het rijke wijf

   Oh wij komen ook. Heb ik nog niet doorgegeven #schaam

   1. Geldnerd

    Snel aanmelden bij CheesyFinance dan, want het zat al bijna vol!

 5. Gefeliciteerd!

  Altijd gezellig hier en met veel humor: Dokter Doom, Opa Geldnerd et cetera.
  Je brede kijk op financiën wordt zeer gewaardeerd.

 6. Mr FOB

  Gefeliciteerd, vooral zo doorgaan!
  Ik besef me nu dat ik sinds een paar dagen mijn eerste blogversary heb gehad :-). Time flies when you are having fun.

 7. Eddie

  je blogs zetten me aan het denken!

 8. Amber tree

  Blijven doorgaan.
  Breng de kaarsjes zeker mee naar Eindhoven!

 9. Ontsladebaas

  Zeker doorgaan. Ondanks dat ik niet alles lees kom ik toch regelmatig hier langs. Bijna altijd weer een leuk stuk dat je aan het denken zet. Ik blijf terugkomen.

 10. Rose

  Gefeliciteerd en ja elkaars blog lezen door ervaringen en ideeën te delen vormt je tot hoe je zelf uiteindelijk wilt consuminderen of bezig zin met FIRE. En altijd weer van tijd tot tijd te herzien waar je staat. Blijven bewegen in het nu en de toekomst.

  Wat ik alleen nog niet heb meegekregen is waarom je in het verre warme land zat en waarom toch weer terug? Heb je daar een blog over geschreven?

 11. Het rijke wijf

  Gefeliciteerd. Dat zijn aardig wat blogs in zo’n kort tijdsbestek. En ja, het wordt hier steeds leuker 🙂

Reacties zijn gesloten.