En toen…

…Viel ik even stil…

De afgelopen maanden had ik veel te vertellen. Over de nieuwe banen, de verhuisplannen, en natuurlijk ook de reguliere rubrieken rond de afsluiting van het ene jaar en het begin van het nieuwe jaar. Een niet aflatende stroom blogjes hier op mijn eigen hoekje van het wereldwijde internetriool.

Grotendeels stonden die blogs al een tijdje klaar. Waren ze geschreven in november en de eerste helft van december, en aangevuld net voor publicatie. Maar behalve dat is er de afgelopen anderhalve maand weinig nieuw schrijfwerk uit mijn vingers gekomen.

Daar is best wel een logische verklaring voor. Het was (en is) druk in mijn hoofd en in mijn agenda. Met een oude baan afronden, met afscheid nemen van mensen en een stad die heel lang een vast onderdeel van ons leven zijn geweest. Met het verkoopklaar maken van een huis. Met het verhuizen naar een nieuwe tijdelijke woning. En met het zoeken van een definitief nieuw plekje. Al die dingen, en Vriendin, en Hondje, en het leven, vragen ook om mijn aandacht.

Ik maak me er vooralsnog geen zorgen over. Er staan nog plenty nieuwe blogideetjes in mijn notitie-app. Het komt wel weer. Maar de komende periode zal het waarschijnlijk even niet vaste prik zijn op de maandag- en de donderdagochtend.

Ben jij wel eens druk met andere dingen?

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Anna H

  Heel begrijpelijk Geldnerd. Na een huis bouwen, nieuwe baan en nog wat andere persoonlijke strubbelingen weet ik hoe het is om geen ruimte te hebben in je hoofd voor bijzaken. Doe vooral wat goed is voor je mentale rust, anders kom je het niet ongeschonden door. Fijn dat je het even meldt. Je blogroll blijft mijn venster op de wereld dus mijn bezoek blijft 😉

 2. ingeping

  Hallelujah, Geldnerd is ook maar een mens, net als wij!
  Toen je laatst ‘opeens’ was verhuisd en vanaf je nieuwe onderkomen posstte,
  vroeg ik me al af wat voor bovenmenselijke krachten jij bezat dat allemaal (en met die snelheid) te kunnen doen.

  1. Geldnerd

   Ik ben niet zomaar een nerd, 🤓 ik ben een SUPERnerd….

 3. Marianne

  Heel veel sterkte en succes met alles!

 4. Inkoopadviseur publiek

  Heel goed Geldnerd! Begrijpelijk. Neem je tijd. Wat je zegt: het komt wel weer, zeker als SUPERnerd 🤣.

 5. Spekvet

  Ik ben al een paar jaar druk met andere dingen…

 6. Maikel

  No worries Nerdebaas!

  Alles op z’n tijd en daarnaast is alles een fase waar je doorheen mag.

  Hier heersen ook druktes op z’n tijd, waar ik dan voor m’n gevoel telkens anders doorheen worstel…maar met de jaren wordt duidelijk dat het karakter daar stiekem toch een patroontje in gemaakt heeft.

  Succes met wat verder nog komen gaat en wij zullen hier rustig op je wachten.

  Take care!

  Hartelijke groet

 7. KoffieDigitalix

  Soms ben ik niet druk met andere dingen maar is het te druk in mijn hoofd en dan val ik stil. Meestal maar kort, maar stil is stil.
  Aangekondigde stilte is anders.

Reacties zijn gesloten.