De verdwijning van Geldnerd

Tsja, dat was lang geleden… Een maandagochtend zonder stukje op Geldnerd.nl. En dat terwijl ik niet eens op vakantie ben. De reden is simpel: Geen technische storing, geen foutje, Geldnerd heeft een zware griep te pakken. De vitamine D die we in onze vakantie hebben bijgetankt was blijkbaar onvoldoende. Vriendin kreeg het als eerste, en met twee dagen vertraging hobbelde ik er keurig achteraan. Sinds vorige week donderdag ben ik een echte ‘man met griep’. Oftewel, ik ben er van overtuigd dat ik dood ga en dat niemand het erger heeft dan ik…

Dit weekend heb ik dan ook vooral doorgebracht in bed en hangend op de bank. Met heel veel kopjes thee met honing en nog meer zakdoekjes. Nergens zin in, nergens energie voor, dus ook niet in het schrijven en klaarzetten van blogjes. Ik heb zelfs mijn administratie niet bijgewerkt! Dan is er echt wel iets aan de hand, weten de Geldnerd-kenners.

Vriendin is inmiddels weer hersteld, en ik kroop maandag langzaam maar zeker ook uit het diepe tranendal waar ik mij had teruggetrokken. Dit stukje is daarvan het bewijs. Dus geen zorgen, Geldnerd is er nog…

Hebben jullie de griepgolf overleefd?

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Team CF

  “Ik heb zelfs mijn administratie niet bijgewerkt!” de horror! 😉
  Beterschap in ieder geval.

  1. Divnomics

   Dan moet het wel ernstig zijn inderdaad! Beterschap nog.
   Hier is nog niks waargenomen (even afkloppen).

 2. mariimma

  Mannengriep… niet te onderschatten…

  Goed dat je nog leeft!

 3. FireMe

  Beterschap gewenst, hij is hardnekkig! Ik ben zeker 4 dagen dood geweest…of erger.

 4. Het is een geniepige griep dit jaar. Bij mij kwam ie weken geleden al langs, maar ik klink nog steeds alsof sigaretten en whiskey onderdeel van mijn dagelijkse dieet zijn.
  Veel sterkte! En veel plezier met het bijwerken van je admin ;-).

  1. Geldnerd

   Zware sigaren en whiskey bij mij, maar daarvan kan ik (als ik jou beluister) dus nog weken nagenieten…

 5. geld is tijd

  voor een grieperig iemand schud je een leuk stukje proza uit de mouw:-)

  1. Geldnerd

   Werken met woorden is een groot deel van mijn vak. Als ik dat niet meer kan ben ik dood…

 6. Bon

  Beterschap en sterkte.
  Hier ook allebei de griep gehad, maar we hoesten nog steeds de longen uit ons lijf. Dat moet weer slijten.

 7. niettot71

  De mannenziekte is de ergste ziekte je maar kan krijgen. Heftige shit. Fijn dat je weer aan de beterende hand bent.
  Wij lijken aardig ongeschonden door de griepgolf heen te komen. Enkel ik heb wat last van mijn keel en moet wat hoesten en niezen, maar dat is niets in vergelijking met DE mannenziekte.

 8. Min of meer

  Gelukkig tast de griep niet je zelfkennis aan ?.
  Sterkte. Bij mij al weken geleden maar nog steeds last van de nawee.

 9. Peter

  Beterschap Geldnerd. Hier gelukkig beperkt gebleven tot verkoudheden. Wij gaan zaterdag vitamine D bijtanken 🙂

 10. Amber tree

  Joe moet het nu verder met de administratie? Komt dat nog goed? ?

  Veel beterschap.

  1. Geldnerd

   Ja hoor. Gewoon komend weekend een twee keer zo groot transactiebestand verwerken! ?

 11. financefitgirl

  Haha, “mannengriep”. Zelfspot kan ik altijd waarderen 😉

 12. Meneer en Mevrouw

  Op jonge leeftijd ernstig ziek worden gun je niemand! Sterkte!!

 13. Mr FOB

  Afgrijselijk, wat een ellende! Beterschap.
  Mrs FOB heeft er ook aan moeten geloven dit jaar, ik ben de dans (vooralsnog) ontsprongen…

 14. Eva

  Ik heb zelf meer dan een week op bed gelegen met griep. Nou, als ik op bed lig, dan is er echt stront aan de knikker! Vrouwlief is twee dagen beroerd geweest, daarna kreeg ik het. Ik was zó blij dat ik weer naar buiten kon, al was het maar om het vuilnis weg te zetten. Daarna was ik doodmoe, dus ik had het goed te pakken.

 15. de budgetman

  Heb ook een week gestrekt gelegen. Was alweer een jaar of 10 geleden dat ik ziek was geweest, dus dat is goed voor de statistieken.
  Beterschap!

Reageren is niet mogelijk.