Werkend internet

We hebben een paar drukke dagen achter de rug. Maar het was wel met een gevoel van voldoening dat ik vanmiddag het nieuwe modem aansloot, en vijf minuten later ook daadwerkelijk internetverbinding had vanuit Geldnerd HQ. Dat voelt toch als een belangrijke mijlpaal.

Alle leveringen van de afgelopen dagen zijn goed verlopen. Geen tegenvallers tot nu toe. Wel hebben we allebei spierpijn van het klussen. Maar we gaan stug door.

Wel missen we Hondje. Want die is even uit logeren! En wordt daar schandalig verwend, horen we…

Een teken van leven vanuit Geldnerd HQ…

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Hans

  Altijd weer prettig als de verbinding met buiten ( het internet) weer werkt. Hier 4 dagen problemen gehad met het Internet. De router werkte niet meer. Uiteindelijk bleek het de stroomadapter die kapot was. Nu werkt alles weer als een zonnetje.

 2. Team CF

  Goed bezig GN, denk dat je nog wel even stug door kan gaan de komende weken om de boel helemaal op order te krijgen. Internet is in ieder geval wel handig om te hebben, zeker als je voor het klussen Mr Youtube nodig hebt.

 3. Amber tree

  Back on the grid…! Goed te horen dat alles naar wens verloopt.

  En spierpijn, das een goed teken… dan heb je hard gewerkt!

 4. Leuk om zo’n post te zien. Ik ben ook nog even benieuwd hoe ik mijn blog straks ga combineren met mijn verhuizing? tips, of gewoon blog op een laag pitje?

  1. Geldnerd

   Het kopen van een huis en verhuizen is een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie. Tegelijkertijd is het een drukke tijd en is het af en toe lastig om de tijd te vinden om te schrijven. Ik werk met een mengeling van vooruit geschreven blogjes en spontane schrijfsels, dat lukt tot nu toe aardig.

Reageren is niet mogelijk.