Op de achtergrond

Onder de motorkap van Geldnerd.nl ging het de afgelopen weken even goed mis. Iets met een niet helemaal succesvolle update van WordPress en zo. Een aantal functies onbruikbaar. Oplettende lezers hebben vast gezien dat er al een weekje geen blogroll meer stond.

Maar inmiddels is alles hersteld. Met dank aan mijn hostingprovider. Ik weet alleen niet of mijn blogroll nog compleet is. Dus als je er in stond maar nu niet meer, of als je er in wilt staan, stuur me even een berichtje!

Heb jij ook wel eens technische problemen met je blog?

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Janine

    Ik wilde de overstap naar WordPress maken, maar kwam er achter dat Blogger toch ook nog veel meer functies heeft als ik voorheen gebruikte. Bij mij werkt nog niet alles optimaal, dat komt vooral omdat ik zelf niet zoveel kaas gegeten heb van HTML, maar door te blijven prutsen ontdek ik telkens weer hoe ik zaken aangepast kan krijgen.

  2. Mr FOB

    Heb ook zo nu en dan problemen. Net gedoe opgelost met linkjes die niet meer werkten. Ook met hulp van mijn provider…

Reacties zijn gesloten.