HTTPS en Blogroll

Grote veranderingen onder de motorkap hier op Geldnerd. Deze week heb ik een SSL certificaat geïnstalleerd. Je ziet dat bovenaan in de adresbalk, daar staat nu het bekende slotje met de tekst ‘veilig’. De CIA, NSA, AIVD, en alle andere geheime diensten kunnen dus als het goed is niet meer meekijken als je hier je wekelijkse dosis financieel-nerdy blogvoer leest.

Ik moet er voor de korte termijn wel een offer voor brengen. De Blogroll plugin die ik gebruikte is al jaren niet meer bijgewerkt, en bleek niet veilig te zijn. Die heb ik dus weggehaald. Voorlopig staat er dus alleen een lijstje met de blogs die ik volg.

Op zoek dus naar een nieuwere plugin. Liefst eentje die ik als Widget aan de zijkant kan zetten, en die ook de titel van de meest recente blogpost weer kan geven en hoe lang geleden die gepubliceerd is. Een eerste zoektocht in de WordPress Plugin bibliotheek heeft helaas nog geen resultaat opgeleverd.

Iemand nog tips?

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Bon

  Ik heb gewoon een linkenpagina aangemaakt. Is niet zo mooi als een blogrol, maar wel overzichtelijk.

 2. Gelddromer

  Ik gebruik nu “rss blogroll” van Greg Jackson. Daarnaast kreeg ik de plug-in “blogroll widget with rss feeds” aan de gang in combinatie met “link manager” maar ik was niet tevreden over de visuele instellingen. Ik weet niet of deze voor jou voldoende beveiligd zijn. Het is bij de widgets wel belangrijk excact de goede adressen in te voeren op de juiste manier. Was bij mij even een gepriegel.

  1. Geldnerd

   Dankjewel, ik heb de RSS Blogroll ook geïmplementeerd. Was inderdaad even de logica snappen van de feed adressen, en daarna was het snel gepiept.

Reageren is niet mogelijk.