Bijzondere uitgave

Bij mijn geboorte heb ik van mijn oma een teddybeer gekregen. Voor de kenners: een echte Steiff. Het is een van de weinige items uit mijn jeugd die ik nog steeds heb. Die ook iedere keer met mij mee verhuisd is. En die ook mee is geweest naar het Verre Warme Land.

Beer gaat dus al heel wat jaartjes mee. En dat was ‘m aan te zien. Ingevallen en vuil. Toen begin dit jaar mijn oma overleed, nam ik mij iets voor. Na terugkeer in Nederland zou ik op zoek gaan naar een goede Berendokter. Dat heb ik dus gedaan. En ik heb een goede Berendokter gevonden.

Na wat correspondentie per e-mail heb ik Beer aangetekend opgestuurd. En na een paar weken heb ik ‘m aangetekend teruggekregen. Beer ziet er weer prachtig uit! De kosten vielen me heel erg mee. En dan nog: Beer heeft veel emotionele waarde voor mij. Dat is niet in geld uit te drukken. Maar het is wel één van de meest bijzondere uitgaven die ik de afgelopen jaren gedaan heb.

Heb jij recent nog bijzondere uitgaven gedaan?

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. ambertree

  Top uitgave…!
  Recent doen wij helaas broodnodige uitgaven aan ons huis. We zullen ruim boven de 6k uitkomen dit jaar…

 2. Nona

  Ohhh mooi!
  Welja, gelijksoortig met jouw beer: ik had een oude barbie van mn overleden zus die in erg slechte staat was: haartjes afgeknipt, voetjes bijna afgeknaagd enz. En toen heb ik vorig jaar heel hard gezocht tot ik exact dezelfde barbie had gevonden. Ze is in originele staat met alle kleertjes, schoentjes enzo nog erbij.
  De kosten voor de barbie vielen me ook goed mee, ik had echt super veel geluk toen ik ze vond! Nu zitten beide barbies zij aan zij. De barbie in slechte staat is waarschijnlijk niets waard, maar voor mij zijn ze allebei onschatbaar
  Groetjes,

 3. Overgeldzaken

  Hij ziet er weer fantastisch uit, mooi opgeknapt zeg! Vind het echt een mooi verhaal 🙂

Reacties zijn gesloten.