7 jaar Geldnerd

Bloggen is topsport. Er beginnen er nog steeds vele. Weinigen houden het vol. Mensen onderschatten de tijd die het kost om regelmatig je eigen dagboek bij te houden. Mensen overschatten de snelheid waarmee ze rijk kunnen worden met bloggen, zeker in een klein land als Nederland. Ook dit jaar gaven mijn blogroll en mijn RSS-reader regelmatig de melding dat een domein dat ik volg verdwenen is.

Maar ik ben er nog steeds. Zeven jaar Geldnerd. Vierennegentig berichten schreef ik het afgelopen jaar. Iets minder dan vorig jaar, vooral door een lange zomer waarin ik maar eens per week publiceerde. In totaal staat de teller op 883 berichten over mijn financiële handel en wandel. En tegenwoordig ook over mijn gezondere leven!

Dank aan iedereen die hier nog steeds meeleest, en reageert via de comments of via de e-mail. Jullie helpen me om mijn eigen financiën nog beter in de hand te houden. Ik hoop dat jullie hier ook nog steeds nuttige informatie kunnen vinden.

Blijf jij ook meelezen?

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. dearjvi

  Ik volg je blog nu zo’n 2 jaar en ben door je blogs, GNUCash weer gaan proberen ben er nog niet maar gestaag begint het vorm te krijgen.
  Hoop dat je nog lang door mag gaan zolang je er zelf voeldoening en plezier uithaald, je blogs zijn voor mij een mooie start van de Maandag en Donderdag.

 2. Harm van de Wetering

  Vooral door gaan, top blog

 3. Ingeping

  Ja, ik blijf lezen! En dat komt vooral door de toon, niet dat stellige en ‘jij kan dit ook’ van veel andere blogs. Op naar de duizend!

  1. Marianne

   Gefeliciteerd met deze mijlpaal.
   Van mij mag je nog vele jaren doorgaan.
   Je bent een inspiratie voor ons en je helpt ons op het goede financiële pad te houden. ,;-)

   1. Hans

    Ik blijf je zeker volgen! Lees met veel plezier jouw berichten👍

    1. Jeroen

     Gefeliciteerd GN, altijd weer leuke berichten met inzichten die me aan het denken zetten, dank daarvoor!

 4. Marc

  Zeker! Ik lees je blogs met veel plezier. Goed doordachte en uitgewerkte stukken in plaats van de clickbait die je (te) vaak tegenkomt. Op naar de volgende 7 jaar!

 5. Bankspaarder

  Knappe prestatie, ik ben blij dat je nog steeds doorgaat!

 6. Gerard van der Zwet

  Beste Geldnerd, gefeliciteerd met 7 jaar bloggen! Ik blijf je zeker volgen.

 7. Geldsnor

  Zéker blijf ik je volgen.
  Ik zit nu net voorbij de 2 jaar, ik realiseer me net dat ik het 2-jarig jubileum heb gemist!

 8. MrPFP

  Gefeliciteerd, knap om dat vol te houden!
  Ik blijf ook lezen. Helder geschreven en niet op sensatie belust. En qua beleggen kan ik me er ook heel goed in vinden.

  Mochten we ‘7 magere jaren’ tegemoet gaan, dan ben ik benieuwd te lezen wat dat allemaal met jou en je overwegingen voor je beleggingen doet, ondanks dat op dit moment volstrekt helder is wat jou (en mijn) strategie is.

 9. Tess

  Ik volg nog steeds met veel plezier – fijn om een blog te lezen van iemand met gezond verstand, en een goed plan.

 10. Sanne

  Gefeliciteerd! Echt een prestatie! Ik zat even terug te rekenen en ik volg je zeker 4 jaar nu. En ik heb uiteraard ook alle eerdere berichten teruggelezen. Je schrijft lekker nuchter en to the point, zonder ‘weet je wat jij zou moeten doen!’ vingertje.
  Het doet me goed te zien dat er nòg grotere controllfreaks zijn dan ik 😉
  Het heeft ons veel inzichten gebracht en het maakte sommige keuzes makkelijker.
  Dus stop alsjeblieft niet met schrijven, ik volg je graag nòg 7 jaar.

  Groet Sanne

 11. AnnaE.

  Ook ik lees met veel plezier je blog, gefeliciteerd met 7 jaar Geldnerd!

 12. Anna H.

  Je bent nog steeds mijn held, nerd! Van harte!

 13. Herminez

  Gefeliciteerd! Ik lees je graag en blijf dat zeker doen. Je inspireert me regelmatig om naar mijn eigen situatie te kijken. Benieuwd waar je mee gaat komen nu de economie nogal instabiel lijkt.

 14. Belia / Opnieuwbegonnen

  Gefeliciteerd. Het regelmatig schrijven van een goede post kost veel tijd. En veel bloggers zetten reageren uit. Ga door met schrijven. Gisteren zette ik een winkelmedewerker op het spoor van niet tot de eeuwigheid doorwerken. Je blog voegt toe.

 15. eddie

  yes – Geldnerd, van harte gefeliciteerd! We volgen je blog vanaf dag 1 en is regelmatig onderwerp van discussie aan de eettafel. Ga door! We hebben je nodig 🙂

 16. Mr. Groeigeld

  Gefeliciteerd Geldnerd, een mooie mijlpaal. Het is inderdaad topsport om iedere keer wat nieuws te schrijven, al is dat in deze tijden wat gemakkelijker. Op naar de volgende 7 jaar!

 17. Erik

  Wat een prestatie, ik geniet nog steeds erg veel van dit blog! Zo veel blogs in deze niche tegenwoordig zitten vol affiliate links voor brokers of proberen je cursussen te verkopen. Wat een verademing om dan weer een nieuwe Geldnerd post te kunnen lezen.

  Op naar de 10!

 18. Ben

  Gefeliciteerd!! Je hebt een leuk blog om te volgen. Het zet mij regelmatig aan om mijn eigen situatie tegen het licht te houden 🙂

 19. Marcel

  Wist niet je rijk kon worden met bloggen, maar ik lees je bijdragen en inzichten altijd met veel aandacht, waarvoor dank.

Reacties zijn gesloten.